CALIFORNIA

Ensimmäiselle kielimatkalleni lähdin kesällä 2014 Californiaan. Alunperin tarkoituksenani oli lähteä Maltalle, mutta muutaman mutkan kautta päädyin sitten rapakon toiselle puolelle. Matkan kesto oli kolme viikkoa (21 päivää). Majoituksena oli aivan ihana isäntäperhe, johon kuului vanhempien lisäksi kaksi lasta, 2 koiraa ja 3 kissaa. Meidän koulu sijaitsi Pismo beachillä LA:n ja SF:n puolessa välissä. 

Valitsin Californian, koska sinne pääsy on ollut yksi mun suurimmista unelmistani. Halusin kohteeltani lämpöä, aurinkoa ja mahdollisuuden päästä surffaamaan. Tottakai plussaa oli myös mahdollisuus päästä käymään telkkarista tutuissa paikoissa, fiilistellä Los Anglesissa ja seurata julkkisten jalanjälkiä, loistavia shoppailu mahdollisuuksia unohtamatta. Kuka nyt ei olisi koskaan unelmoinut pääsystä Californiaan?

Kesällä 2016 sain kerättyä tarpeeksi pisteitä uuteen kielimatkaan. Jätin aikaisemmin sydämeni Californiaan, joten halusin ehdottomasti palata takaisin. Kohde kaupungiksi valikoitui Santa Clarita, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Los Angelesista. Matka kesti 3 viikkoa (21 päivää) ja majoituin taas isäntäperheessä. Mulla oli aivan ihana perhe, johon kuului vanhemmat ja kolme tyttöä, sekä koira ja kaksi kissaa. Matka oli onnistunut ja aivan ihana. 


Kalifornia postaukset (Pismo beach):

Ensimmäinen viikko: osa 1 ja osa 2Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)