AUSTRALIA

Australiaan päädyin kesällä 2015 kerättyäni tarpeeksi ambassador-pisteitä ilmaiseen kielimatkaan. Matkan kesto oli neljä viikkoa (28 päivää). Kohteena oli ihana rantakaupunki Cairns Queenslandissa. Matkan lopussa vietimme 3 päivää Sydneyssa. Majoituituimme kaverini kanssa isäntäperheessä, johon kuului vanhempi pariskunta ja kaksi koiraa. 

Mulla oli alunperin selvää, että haluan lähteä Australiaan ja sanoinkin heti Calista palattuani, että lähden ensi kesänä Ausseihin. Australia on kokonaan erilainen maailma, jotain niin erilaista ja ihmeelistä. Niin jopa mäkkäri ja burger king oli erinimellä. Ehdottomasti matkan kohokohtia oli muun muassa pääsy snorklaamaan The Great Barrier Reefille, surffaus Bondi beachillä, selfie kengurun kanssa, mahdollisuus pitää koalaa sylissä, viikonloppu Outbackissa, mahtavat ystävät, Tim Tamien hamstraaminen, picnic rannalla, valaiden pongaus ja niin paljon muuta... Tää matka täytti kaikki mun unelmat ja odotukset ja vietin todellakin upeimman kuukauden Ausseissa. 


Australia postaukset:

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Oon lähössä vuosivaihtoon ausseihin heinäkuussa niin on kiva lueskella tämmösiä. <3
  lottamilja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Lotta, toivottavasti on ollut apua! Tykkään lueskella myös muiden matkajuttuja, joten laitoin sun blogin seurantaan. Ihanaa vaihtovuotta sulle! :)

   Poista

Kiitos kommentista :)