keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

EF MY TAKE

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Hellou,

munkin matka alkaa pian olla päätöksessä ja kirjoittelen nyt Sydneysta. Meillä oli pari päivää sitten valmistujaisjuhlat ja saatiin todistukset. Samalla katsottiin jokaisen ryhmän My Take-video. 
Mikä My Take?
Monissa kurssikohteissa on käytössä Ipadit. Oppituntien aikana kasattiin padeilla pienissä ryhmissä video matkan aikana otetuista kuvista ja videoista. Videon aiheita on mm. fun, friends, learning ja language. Jokaisella ryhmällä on saman verran aikaa toteuttaa videota ja saatiin myös tunneilla aikaa lähteä ottamaan kuvia videota varten. 
My Take-videoilla on kansainvälinen kilpailu ja kaikista kohteista parhaan videon tehnyt ryhmä voittaa matkan Miamiin. Eli ei ihan mikään  huono  palkinto  oo luvassa. Tähän kannattaa siis panostaa. 
Jos haluut nähdä sua kiinnostavan kohteen My Take-videoita, joissa näkyy kohdekaupunkia ja millaista matkalla tulee olemaan niin käy YouTubesta hakemassa hakusanoilla EF My Take ja kohde. Sieltä löytyy tosi paljon videoita ja varmasti joka kohteesta. 
Tässä vielä meidän ryhmän video. Kommentoikaa mistä haluaisitte kuulla lisää niin toteuttelen toiveita viimeistään päästyäni Suomeen. 




















Jenna

2 kommenttia:

  1. Ois kiva jos kertoisit vaikka aktiviteeteista, mitä teitte Australiassa tms. Ja kuvia sit tietenkin jos niitä on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, aktiviteeteista tulossa ens postauksessa ja kuviakin alkaa varmasti näkymään enemmän kun saan ne koneelle :D

      Poista

Kiitos kommentista :)