maanantai 21. marraskuuta 2016

UUTUUSKOHTEITA USA:SSA

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Heippa, 
kielimatka USA:han on varmasti monelle unelma. Aikaisemmin USA:n kursseissa on ollut hieman suppea valikoima, mutta ensi kesällä 2017 mukaan on vanhojen tuttujen lisäksi saatu kaksi uutuuskohdetta. 

VIRGINIA BEACH (VA)

Virginia beach sijaitsee Yhdysvaltojen itärannikolla Virginian osavaltiossa. Virginiaa ympäröi muun muassa Marylandin, Länsi-Virginian ja Kentuckyn osavaltiot ja Washington D.C sijaitsee "vain" 200 mailin päässä. Virginiassa sijaitsee itärannikon tunnetuimmat rannat ja muun muassa itärannikon surffauskilpailut järjestetään täällä. Vuoden ympäri lämpötila pysyttelee keskimäärin kymmenen asteen yläpuolella, mutta kesäsin keskilämpötila nousee 30 asteeseen. 

EF tarjoaa mahdollisuuden lähteä kielimatkalle joko kolmeksi tai neljäksi viikkoksi Virginia beachille. Majoitusvaihtoehtona on isäntäperhe ja kurssityyppinä international. 

Lue lisää täältä.  



SAN DIEGO (CA)

Aikaisemmin Kalifornian kursseilla on saattanut olla mahdollisuus päivä retkeen San Diegoon, mutta nyt pääset viettämään San Diegossa vaikka koko kuukauden. San Diego sijaitsee Yhdysvaltojen länsirannikolla Kalifornian eteläosissa, noin 230 mailin päässä Los Angelesista ja vajaa tunnin ajomatkan päässä Mexicosta. San Diego on tunnettu upeista rannoistaa, Sea Worldista ja muun muassa eläintarhastaan. Kaupunki on iso ja tajoaa varmasti jokaiselle jotain mieluista nähgtävää. 

San Diegossa pääset nauttimaan kansainvälisestä international kurssista ja majoittumaan aidolla College Campuksella. Matkan pituudeksi voit valita joko kolme tai neljä viikkoa. 

Lue lisää San Diegosta täältä



Näiden kahden kurssin lisäksi edelleen on mahdollisuus osallistua myös näille "vanhoille" Yhdysvaltain kursseille. 

FLORIDA 

Olen aikaisemmin kirjoittanut Floridasta kohteena. Pääset postaukseen tästä. Florida on ihana aurinkoinen osavaltio Yhdysvaltain kaakkoiskulmassa Mexicon lahden rannalla. Floridaan on mahdollista lähteä kolmeksi tai neljäksi viikoksi international-kurssille. Matkan aikana pääset majoittumaan isäntäperheeseen. Floridassa on mahdollista vierailla muun muassa Disney Worldissa, Universal studioilla tai vaikka alligaattorifarmilla. Huomioithan, että kurssin sijoituspaikka voi olla missä tahansa osavaltion osassa. 

Lue lisää Floridasta täältä



KALIFORNIA 

Kalifornian matkoista olenkin jo kirjoitellut todella paljon ja listan kaikista Kalifornia-aiheisista postauksista löydät täältä. Kalifornian kurssit ovat isäntäperhekursseja ja sijoitus voi olla missä tahansa päin osavaltiota. Matkalle voit lähteä kolmeksi tai neljäksi viikoksi.

Lue lisää Kalifornian kursseista täältä.


LONG BEACH

Long beachin kampus (USCLB) sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päästä LosAngelesista. Pääset siis majoittumaan aidolle yliopistokampukselle, jossa paikalliset opiskelijat opiskelevat vuoden ympäri. Kurssit ovat aina international-kursseja ja pääset viettämään Long Beachilla kolme tai neljä viikkoa.

Lue lisää Long Beachin kursseista täältä.



NEW YORK

New York, iso omena, kaupunki joka ei koskaan nuku... Nyciin sulla on mahdollisuus lähteä kolmeksi tai neljäksi viikoksi. Kurssimuotoja täältä löytyy useita eli perinteisen international-kurssin sijaan voit valita, vaikka koripallokurssin, taidekurssin, musiikkikurssin tai muotisuunnittelukurssin. Tästä osavaltiosta löytyy jokaiselle jotakin. Voit valita majoitusmuodoksi isäntäperheen tai College campuksen.

Lue lisää New Yorkin kursseista täältä.


Jenna



Kaikki kuvat ovat EF:n sivuilta, täältä.

2 kommenttia:

  1. ootko vielä ambassador ja aiotko kerätä jonnekkin pisteitä esim uuteen kielimatkaan vai mihin keräät pisteitä?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olen edelleen ambassador, mutta en oikeen tiedä mihin kerään! 😂 En kuitenkaan ole ensi kesänä lähdössä kielimatkalle

      Poista

Kiitos kommentista :)