sunnuntai 16. marraskuuta 2014

MATKAKOHTEENA FLORIDA

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Moii,
toivomuksesta esittelen Floridaa kohteena. Nyt oon kertonut tosta Californiasta aika paljon mutta voisin tehdä siitä kohteena tiivistelmän, mutta siis kivempi ois kirjottaa niistä kohteista joista te ootte kiinnostuneita. Olin siis viime jouluna Floridassa: Miamissa ja Orlandossa lomamatkalla, joten voin kertoa siitä paikkana mutta veikaan että se on kielimatka kohteena hyvin saman tapainen kuin California aktiviteettien ja koulun puolesta. Muttaa siis eka pientä infoa.

FLORIDAKohde: Florida, USA.
Kurssivaihtoehdot: Classroom tai sports and adventure Camp.
Opiskeluryhmä: International
Kesto:21 tai 28 päivää
Majoitus: Isäntäperhe tai Resort

Florida sijaitsee USA:n kaakkoisosassa Atlantin valtameren ja Meksikon Lahden välissä. Tunnetuimmat kaupungit Floridassa ovat lieneen Miami, Orlando ja Jacksonville. Useat isä isäntäperheet ja koulut sijaitsevat yleensä jonkun suurkaupungin lähellä. Viime kesänä (2014) Floridan isäntäperhekurssin koulu sijaitsi Orange parkissa Jacksonvillen lähellä. 

Florida on mun mielestä ihana lämmin aurinkoinen hyvin rantakohde mainen vaikka olisikin sisämaassa. Siellä on kuuma ja onkin USA:n Eteläisin ja lämpimin osavaltio.(poikkeuksena Hawaii) Florida tunnetaan monesti Miami beachista, alligaattoreista, auringosta, Disneyworldista...

Valinnaisia retkiä Floridassa oli viime kesänä:
Surfing Excursion 25€
Puolipäväretki

Orlando Weekend 410€
3 päivää 2 yötä
Disney World
Universal Studios
Orlando Water Park
EF Disco

Mä voin ainakin suositella että lähdette käymään Orlandossa. Sillä reissulla pääsette Disneyworld iin joka on ihanan iso. Se kostuu useammasta osasta ja niiden välillä kulkee bussit tai monorail.  1)epcot 2)animal kingdom 3)magic kingdom 4)Disney's Hollywood studios (täältä mul ei oo mitään hyvää kuvaa.)


       
 Disneyworldin kuuluu myös kaks vesi puistoa Disney's typhoon laguun ja Blizzard beach, mutta en oo ite käynyt kummassakaan



Toinen ihana paikka Floridassa on universal studiot joissa on kaks puolta vierekkäin: Universal studios ja Universal's islands of adeventures. Universaliin kuuluu myös Wet'n wild vesipuisto mutta en oo käynyt siellä. Tällä alueella sijaitsee myös maailman suurin hardrock cafe Orlando. Tää on vaan niin ihana paikka ja kaikki potter-fanit suunnatkaa tänne sil tääl on Harry Potter-puisto josta löytyy tylypahkan linna ja tylyaho. Jokaisen Potter-fanin unelma. <3 Muutenkin tää on niin isoalue verrattuna esim.Calin universaliin ja niin erilainen.



Mun mielestä Florida on aivan mahtava paikka ja suosittelen todellakin. Oisin varmaa lähtenyt tänne kielimatkalle ellen ois jo käynyt täällä. Californiaan verrattuna tää on lämpimämpi ja jotenkin trooppisempi paikka. Palmuja joka puolella kun taas Calissa siel oli enemmän aavikkoa joka puolella. Mutta en pysty vertaamaan kumpi ois ns.parempi paikka kun reissut oli niin erilaisia. Mutta mä voin suoraan sanoa I<3USA. Mä oon jättänyt jenkekihin sydämeni ja toivon niin että voisin muuttaa sinne tai lähteä edes vaihtoon. 




Tää jäi vähän tälläseks lyhyehköks joten tulkaa kyselee jos haluutte kuulla tarkemmin ja mistä haluutte kuulla. Voisin alottaa tässä tekemään enemmän tälläsiä kohde-esittelyjä, joten nyt toivomuksia mistä kerron ja voisin ettiä vaikka käsiini jonku joka on ollut kyseisessä maassa matkalla ja kysellä siltä tarkennuksia. Kommenttia kehiin mitä piditte tästä ja millasia postauksia haluutte jatkossa. xD

Jenna






4 kommenttia:

  1. I’m not that much of a online reader to be honest but
    your sites really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark
    your site to come back down the road. Many thanks

    Also visit my website: minuman berenergi aman

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, that's always nice to hear. :)
      I visited but I don't understand Indonesian.

      Poista
  2. Oon lähössä kielimatkalle USA:han 2016 ja oon miettiny Floridaa tai Calia nii kummas on paremmat shoppailu mahdollisuudet, osaatko sanoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on vaikee.. Molemmissa on suunnilleen samat kaupat ja hinnat suunnilleen samoissa. Molemmista kohteista löytyy myös outleteja. Mutta jos nyt jotain eroa löytäisin niin Calissa on kalliimpi veroprosentti. Kohdetta ei ehkä kannata valita pelkän shoppailumahdollisuuksien mukaan, koska eri sijoituspaikoista löytyy eri shoppailumahdollisuudet. :)

      Poista

Kiitos kommentista :)