tiistai 25. marraskuuta 2014

MATKAN VARAAMINEN

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Moikka,
nyt kerron ihan yksin kertaisesti matkanvaraamisesta. Nyt kun joulu lähestyy kielimatkaa on mainio joululahja. Ja kun kaikki sukulaiset kyselevät mitä haluat joululahjaksi voit vain kertoa kielimatkan ja säästyt kauhealta miettimiseltä. 

Eli matkan voi varata kolmella tavalla:
1a.Soittaa toimistolle. Näin varauksesi menee heti tietoihin ja kaikki ongelmat on helpompi hoitaa puhelimessa. Jos haluaa vielä vaikka vastauksia kysymyksiin niin se käy nopeasti. Toimston numero on (09) 6869 23 11.
1b.Jos haluat varata netin kautta menet tänne. Varauksen voit tehdä helposti ja nopeasti vaikka yhdessä vanhempien kanssa.
1c.Teet varauksen jossain EF:n tapahtumassa. Eli info tilaisuuksissa ja erilaisissa tapahtumissa joista löytyy EF:n ständi voit käydä tekemässä varauksen. Voit tällöin ihan kasvotusten kysellä mieltä askarruttavia kysymyksiä ja saat kädestä pitäen apua tarvittaessa. 

2.Kurssin valinta:

Teet sitten varauksen millä tyylillä tahansa niin sun pitää tietää samat perus asiat.
2a.Valitse kieli: Englanti, saksa, espanja, ranska vaiko ruotsi. Jos tän tiedät niin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.
2b.Kurssi kohde: Australia, Iso-Brittania, USA, Ruotsi, Ranska, Espanja tai Saksa.
2c.Kurssin alkamispäivä. Keskikesän kurssit on yleensä suosituimpia joten ole ajoissa liikkeellä.
2d.Majoitus: Isäntäperhe, Asuntola, Resort vai Campus. 
2e.Opiskeluryhmä: International, Classic, International intensive vai Abi.
2f.Kurssityyppi: Classroom, Active vai discovery tour.
2g. Valitse vaihoehtoinen kurssi. Joskus saattaa käydä niin että valitsemasi kurssi ei toteudu ja silloin sinut siirretään 2.vaihtoehtokurssille joten valitse tämä tosissaan.

 
3.Valitse lisätoiminnot: (Voit myös valita nämä matkan varaamisen jälkeen)
3a.SIM-kortti 

3b.Matkavakuutus
3c.Lisäaktiviteetit

4.Henkilötiedot:

Eli tähän täytellään ihan normi henkilötiedot. Tuolla oikealla näkyy varauksentiedot ja lopullinen summa.
5. Sitten hyväksyt vaan EF kielimatkoihin erityisehdot ja painat lähetä. Nyt on sitten sun unelmien kesävarattu ja voit laittaa puhelimeen laskurin laskemaan päiviä matkaa ja ympyröissä ensi vuoden kalenterista isolla lähtöpäivän.
6. Matkan varttua sähköpostiisi tulee päivän pari sisällä varausvahvistus jonka mukana saat tunnukset MyEF:ään. Mutta siitä postausta myöhemmin. 

Matkan varaamisen jälkeen fiilis on niin mahtava. Sitä vaan ei tiedä miten päin olisi ja tekisi mieli vaan huutaa ilosta. 
Jos haluut kysyy jotain tai vaan hehkuttaa tulevaa matkaa niin olkaa ihmeessä yhteydessä ja kyselkää. En ollut aikasemmin tajunnut mainita mutta voitte myös tulla myös kikissä juttelee jenskuu_XD

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)