torstai 31. maaliskuuta 2016

LÄHTIJÄINFOT 2016

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Wuhuu, kesä lähestyy! Useimmilla pyörähti jo varmasti ensi kesän matkalaskuri alle 100 päivän tai tulee pian siirtymään. Tämä tarkoittaa sitä, että aletaan olla jo todella lähellä ensi kesää ja kielimatkaa. Jos et ole vielä ehtinyt buukata ensi kesän matkaasi, se onnistuu vielä. Käy kurkkaamassa alet ja kurssit, joille on vielä tilaa täältä

Koska kesä lähestyy, ensi viikolla pyörähtävät käyntiin ensimmäiset ensi kesän lähtijäinfot. Jos et olekaan kuullut lähtijäinfosta, ei hätää! Käy kurkkaamassa viime kevään postauksesta, mistä on kyse. Pääset postaukseen tästä. Alle kokosin tiedot ensimmäisistä lähtijäinfoista (näitä tulee siis kevään aikana vielä lisää).

Lähtijäinfot 2016:

Jyväskylä: 6.4.2016 klo. 17-19
Tampere: 7.4.2016 klo. 18.30-20-30
Helsinki: 14.4.2016 klo. 17-19

Pian pääseekin jo aloittelemaan matkavalmistelut ja pian sitä huomaakin olevansa koneessa matkalla uuteen seikkailuun. Nyt ainakin kannattaa käydä kurkkaamassa myef:ää ja jos sen käyttö tuntuu vaikealta, täältä löydät siihen käyttöohjeen. Kannattaa myös alkaa jo tutustua muihin samaan kohteeseen lähteviin ja monelle kurssille onkin perustettu jo whatsapp-ryhmä. Kannattaa myös käydä liittymässä facessa kielimatkalle 2016-ryhmään, josta löydät ensi kesän matkalaisia. Käy myös kurkkaamassa viime kevään postaus to do-lista ennen kielimatkaa.

Ihanaa kevään jatkoa! 



Jenna 

2 kommenttia:

Kiitos kommentista :)