perjantai 27. toukokuuta 2016

SYDNEYN AKTIVITEETIT

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Vielä viimeinen postaus Syndeyyn liittyen ja sitten siirrytään toisiin aiheisiin. Aikaisemmin kirjoittelin meidän ekasta päivästä Sydneyssa ja kahdesta seuraavasta päivästä. Tähän postaukseen olisi tarkoitus koota mitä kaikkia aktiviteetteja meillä oli mahdollisuus valita. Huom! Hinnat Australian dollareissa ja 1AUD= noin 0,65€

*sisältyy Fun packiin

Sydney Eye Tower 16AUD *
Ensimmäisenä Sydney Eye Tower, joka on keskustasta löytyvä näköalatorni, josta näki lähes jokapaikkaan. Osa kävi täällä ensimmäisenä iltana, osa seuraavana päivänä ja me viimeisenä aamuna. Ensin saimme pienen 3D-esityksen ja kiertokävelyn alhaalla. Siellä kerrotiin jotain Sydneysta ja rakentamisesta. Pian pääsimme kuitenkin ihailemaan maisemia ylhäältä käsin. Eipä siellä ollut mitään kovin ihmeellistä nähtävää, mutta ihan kiva kuitenkin.


Bondi beach surfing 55AUD+8AUD bussimatka
Ehdottomasti paras aktiviteetti ikinä. Jälkimmäisessä Sydney postauksesta tästä lisää. Lyhyesti pääsimme surffaamaan Bondi beachille pariksi tunniksi. Bondi beach on lienee Australian tunnetuin ranta ja surffaajien paratiisi. Ihan super kivaa ja suosittelen todella. Rannalle oli erikoispyynnöstä mahdollisuus lähteä vain oleskelemaan ja kuvailemaan. 


Inside tour Opera house 24AUD
Opastettu kierros Sydneyn kuuluisassa oopperatalossa. Nyt sulla on mahdollisuus vierailla sisällä ja kuulla lisää oopperartalon historiasta yms. Osa innostui tästä jopa niin paljon, että osti itselleen illaksi liput katsomaan oopperaa (joka oli kuitenkin ranskaksi). 

Hop-on, hop-off tour 36AUD
Mahdollisuus kierrellä ympäri Sydneyta turistibussin kyydissä ja jäädä pois kiinnostavissa paikoissa. Bussi kiertelee mm. kuuluisimpien nähtävyyksien äärellä, mutta tarkempaa reittiä en tiedä.

Bridge climb 180AUD
Upea mahdollisuus kiivetä kuuluisan Harbour bridgen päälle ottamaan kuvia tai vain nauttimaan maisemasta. Mua harmittaa todella etten lähtenyt. Se vaikutti niin mahtavalta, kun kuuntelin muiden kertomuksia kiipeilyreissusta. Mukana oli opas ja tottakai asiaan kuuluvat kiipeilyvarusteet. 

Sea life aquarium 18AUD*
Sydenyn keskustassa sulla on mahdollisuus päästä käväisemään vedenalaisessa maailmassa. Täällä sulla on mahdollisuus nähdä Australian "nimikköeläin" vesinokkaeläin ja ensi kesänä sinne aukeaa myös "pingviinisaari".

Boat sightseeing 14AUD
Jokiristeily, joka lähtee satamasta. Mahdollisuus ihastella kaupunkia pimeällä ja nähdä oopperatalo, sekä muut nähtävyykset pimeässä upeasti valaistuna. 


Nämä aktiviteetit oli meidän mahdollista valita (2015) ja toki nämä ja hinnat muuttuvat jokavuosi. Aktiviteetit tuli varata jo Cairnsissa noin viikkoa ennen Sydneyn-vierailua. Mitä tykkäsitte tästä postauksesta? Oliko jollekin apua?

Jenna 

4 kommenttia:

  1. kaikki aktiviteetit kuulosti ihanilta! & muutenkin kiva postaus <3

    http://adorabledreamss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aktiviteetit oli kyllä parhaita! Kiitos kommentista ja kiva kun tykkäsit :)

      Poista
  2. wau kuulostaa kyllä super kivalta kaikki nuo aktiviteetit! :) etenkin toi jokiristeily!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä ihan mahtavia! Jokiristeilykin olisi varmasti tosi ihana kokemus, jos ei vain olisi niin matkapahoinvoiva :D

      Poista

Kiitos kommentista :)