perjantai 27. tammikuuta 2017

4 VINKKIÄ KUINKA LÖYTÄÄ TÄYDELLINEN KURSSIKOHDE

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Heippa, 
pikku hiljaa tässä edetään kevättä kohden ja ensi kesän kielimatka paikat alkavat täyttymään. Joten jos sellaiselle haaveilet, kannattaa laittaa töpinäksi jotta pääset juuri haluamallesi kurssille. Kuitenkin kielikurssikohdetta valitessa monella menee sormi suuhun. Ainakin EF:llä on tarjota niin monia kohteita, että vähemmästäkin menisi sekaisin. Ajattelin siis koota teille oppaan just sulle täydellisen kurssikohteen löytämiseksi.

1. Rajaa budjettisi
Ensimmäisenä kannattaa ottaa selvää, kuinka paljon sinä, vanhempasi tai joku muu on valmis maksamaan kurssista. Valitettavasti tiukka budgetti rajaa kaukokohteet heti pois, mutta löysällä budjetilla pääsee jo vaikka minne. Tämä on tärkein asia kurssikohteen valinnassa, vaikka se unelma kohde löytyisi jo, se ei välttämättä ole taloudellisesti realistinen. Eli ota selvää, onko kurssiin käytettävissä esimerkiksi yli vai alle 3000€?

2. Valitse kieli
Jos haluat opiskella jotain muuta kuin englantia, homma on sillä selvä, koska esimerkiksi espanjan kielisiä kursseja järjestetään vain yhteen kohteeseen. Jos taas haluat opiskella englantia vaihtoehtoja on melko paljon ja ongelma ei tällä helpotu. Jos kuitenkin budjetti sallii, mieti myös minkä aksentin haluaisin oppia. Kenties Britti-, jenkki-vaiko aussiaksentin?


3. Pohdi missä haluat majoittautua
Osassa kohteissa on vaihtoehtona vain perhemajoitus ja osassa vain asuntola, joten jos haluat majoittua tietyssä majoitusmuodossa saat rajattua pois osan vaihtoehdoista. Kuitenkin suurimmassa osassa kohteissa on vaihtoehtona molemmat majoitusvaihtoehdot. Asuntolakurssi on kuitenkin usein kalliimpi, joten kannattaa taas kaivaa se budjetti esiin ja katsoa mitä se sanoo. 

4. Mieti mitä toivot kurssikohteelta ja valitse seuraavista 3 tärkeintä
- Suurkaupunki
- Ihana idyllinen pikkukaupunki
- Hyvät shoppailumahdollisuudet
- 100% varmuudella aurinkoista
- Ranta ja palmuja
- Vain ranta ilman palmuja 
- Paljon kulttuuria ja historiaa
- Must to see nähtävyyksiä
- Mahdollisuus kulkea julkkisten jalanjäljissä
- Hyvät urheilumahdollisuudet (mahdollisuus kokeilla uusia lajeja)
- Mahdollisuus nähdä mahdollisimman paljon
- Näe paljon elokuvien kuvauspaikkoja
- Helppo liikkua yksinkin
- Eksoottinen luonto
- Täysin uusi kulttuuri
- Kohde kaukana
- Lyhyt lentomatkaJenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)