maanantai 30. tammikuuta 2017

ENSI KESÄNÄ KIELIMATKALLE?

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Viime postauksessa jaoin teille vinkkejä kuinka löytää se täydellinen kurssikohde. Jos jostain syystä se jäi lukematta pääset siihen tästä

Nyt kun olet löytänyt sen unelmien kohteesi ja matkakuume on ainakin 120 astetta, niin muistutan sua 15.2. asti olevista alennuksista. Nyt kun varaat 15.2 mennessä saat EF:n kielimatkoista jopa -300€ alennusta. Ehdottomasti suosittelen hyödyntämään alennuksia, niin jää sitten kurssille enemmän rahaa shoppailuun, aktiviteetteihin tai mihin sen nyt haluatkaan käyttää.

Jos kuitenkin koko käsite "kielimatka" on ihan hepreaa tai jokin asia mietityttää kielimatkoijen kohdalla, suosittelen käymään infotilaisuudessa. Niitä järjestetään muun muassa ensi viikolla ympäri Suomea, joten tuu ihmeessä kuuntelemaan ja kysymään mieltä painavista asioista. Lisää infotilaisuuksista täältä

Tulevat infot: 

Tiistai 31.1.2017 klo 17-18 Online
Maanantai 6.2.2017 klo 17:30-18.30 Vaasa
Keskiviikko 8.2.2017 klo 17-18 HelsinkiJenna

2 kommenttia:

 1. Moi!

  Oon lukenut sun blogia jo tosi kauan ja et usko kuinka paljon tästä oli apua viime keväänä ennen kun lähdin kielimatkalle! Olin tosiaan kanssa Kaliforniassa ja isäntäperheessä.

  Alotin näin jälkikäteen pitämään kielimatkablogia, jos kiinnostaa käydä katsomassa niin tässä osoite! :)

  http://unelmienkesaan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   kiitos ihanasta kommentista! Tälläiset aina ilahduttaa mieltä, kun joku on todellakin hyötynyt mun höpinöistä. Toivottavasti sulla oli ihana matka!
   Tykkään aina lukea myös muiden kokemuksista, joten kiitos linkistä. Laitoin sun blogin seurantaan :)

   Poista

Kiitos kommentista :)