maanantai 13. lokakuuta 2014

JÄRJESTÖN VALINTA

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Järjestön valinta on aina vähän ongelmallista. Järjestöjä on monia ja jokainen tarjoaa hieman erilaisia palveluita, hintoja ja kohteita. Oikean järjestön löytäminen estää ongelmien syntymisen tai tarjoaa hyvät ratkaisut niihin. Hyvä järjestö on myös luotettava ja kiinnostunut oppilaistaan. 



Silloin kun mä päätin että mä haluan lähteä kielimatkalle tilasin useamman järjestön esitteet. Lueskelin myös nettisivuja ja ensimmäiseksi huomasin että EF oli yksi suurimmista järjestöistä. Ef:n nettisivut olivat selkeimmät ja heti EF:n esitteen tilattua minulle soitettiin että oletko jo miettinyt minnepäin haluaisit lähteä ja kerrottiin että mihin voi ottaa yhteyttä jos haluaa lisätietoa tai vastauksia kysymyksiin. Käy kurkkaamassa EF:n sivut täältä. Jos et ole vielä esitettä tilannut tilaa se ilmaiseksi täältä ja samalla autat minua keräämään pisteitä. Ef:n ambassador-toiminta myös vaikutti vähäsen järjestön valinassa. 

Kohde tarjonta on kaikkilla järjestöillä hieman erilainen ja se muuttuu vuosittain.Hinnat ovat suurin piirtein samoja. Olisin halunnut lähteä Isle of Wightille mutta EF:llä oli se vain junior kurssina ja STS:llä "normi kurssina." Pari ystävääni oli ollut EF:n kautta kielimatkalla ja molemmilta kuulin todella positiivista palautetta EF:stä. Joten loppuen lopuksi päädyin Ef:ään ja päätin lähteä Maltan St.Baul´s bay:hin. 

 
Ef on luotettava ja sillä on yli 50 vuoden kokemus nuorten kielikouluttajana. Lisäksi Ef:n tavoitteena on kielimuurin murtaminen ja nuorten kansainvälistäminen. Lue lisää esitteen sivulta 4. 

Hiihtoloman aikoihin minulle sitten soitettiin ja sanottiin että st. baul's bay:n kurssi on peruttu ja minut oli siirretty Sliemaan ja ajankohta muuttui viikolla. Siinä sitten tuli monet puhelut Ef:n toimistoon soitettua, mutta henkilökunta oli ystävällistä ja pyrki auttamaan parhain mahdollisin tavoin. Lopulta päädyin tämän puhelin rumban loputtua lähtemään Californiaan enkä kadu sitä vaihtoa ollenkaan. Itse kohtee vaihto kävi loppuen lopuksi helposti ja olen iloinen että tämä vaihto tapahtui. Uskon että Malta on uskomaton kohde mutta California on mulle aina ollut se unelmakohde.



Miksi valita EF?
+50 vuoden kokemus kielikouluttajana
+Paljon kohteita ja useita kurssin ajankohtia
+My EF kielimatkalaisten oma ns. Facebook (Teen myöhemmin postauksen)
+Mahdollisuus liittyä ambassador-toimintaan
+matkan jälkeen voi osallistua Reunion Partyihin
+Mahdollisuus osallistua erilaisiin tapahtumiin kuten summeranzaan


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)