perjantai 3. lokakuuta 2014

MYTRIP PART 3:SECOND WEEK

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Maanantai alkoi ylläri ylläri koululla mutta lounaan jälkeen me lähettiin Avila beachille (sama jossa oltiin sunnutaina) ja meillä oli vapaata koko iltapäivä mutta suurin osa suomalaisista valitsi reissumme ainoan maksullisen aktiviteetin eli surffauksen. Multa on muutaman kerran kysytty että mikä oli mun lempiaktiviteetti ja vastaus on aina ollut surffaus. Se oli vaan jotain niin kivaa ja mahtavaa ku en oo ikinä ennen kokeillut surffausta ja sit ollaan Californiassa niin tottakai surffaus kuuluu ohjelmaan. Vaikka sain laudasta päähäni pari kertaa ja jäin aallon alle mut se oli jotain niin kivaa. Meil oli neljä opettajaa ja kaikki halukkat jaettiin puoliks eli eka meni puolet ja loput meni meijän jälkeen. Harmi et aikaa oli aika vähän mut toi oli kokemuksen arvonen. Aluks meijän kaa oli "surffamassa" hylkeitä mutta ne lähti sit omille reiteille. Mut jos lähette Caliin niin menkää ehdottomasti surffaa. Illal mentiin shoppailee mun host siskon kaa, outleteille. Ja niin ne rahat lensikin jonnekin.


Tiistaina meil oli koko päivä kouluu ja ei vissiin mitään ihmeellistä tapahtunut koska jostain kumman syystä oon skipannut sen päivän matkapäiväkirjassa. 

Keskiviikkona me lähettiin Santa Barbaraan kaupunkivierailulle. Eli siis ei koulua. Matka kesti joku pari tuntii mut siin oli ihana katella maisemia. Santa Barbarassa meijät vietiin ekan johonkin vanhaan luostariin tai johonkin vastaavaan. Otettiin siel vaa paljon kuvii. Mut sit mentiin keskustaan ja jokainen sai päättää mitä teki. Sanottiin vaa aika ja paikka mis sit piti olla takasin. Meijän porukka valitsi rannasta ja shoppailusta sen shoppailu. Kierreltiin koko päivä kaupois kunnes jalat oli ihan rakoilla. Ottakaa hyvät kengät mukaan kielimatkalle, ja älkää vähätelkö lenkkareita. 
Illalla meijän host iskä vei meijät kattoo auringon laskuu rannalle. Siel oli vaan niin kaunista. <3




Torstaina ei taaskaan koulua. Jee! Lähettiin aamulla koko päiväks vesipuistoon. Siel oli ihan sika kuuma ja se vesi viilens niin mukavasti. Siel oli muutama vesiliukumäki mut paljon huonommat ku Suomes. Mut mut semmonen rata jos sai kelluu sellasen donitsin päällä vedes ja vaan ottaa aurinkoo oli nin paras ja sit siit ajautu sellaseen aaltoaltaaseen mis sai vaa kelluu sen donitsin kaa. Aah se oli niin ihana! :) Tää oli ilmanen aktivitteetti ja mun mielestä siel oli tosi kivaa, tietty parhaas seurassa. Yks vinkki älkään aliarvioiko Calin aurinkoa. Muistakaa aurinkorasva, ja lisätkää sitä koko ajan. Voin nimenomaan kokemuksesta sanoa et vesikellot ja pahasti palanut iho ei oo kovin mukava.




Perjantain oli taas koko päivä kouluu. Mut iltapäivästä kukaan ei jaksanut enää opiskella joten suunnattii pelaa baseballia luokkien kesken. Se oli tosi kivaa mut aika tylsää koska siin ei tapahtunut oikee mitään. Suomalainen perinteinen pesis on paljon tapahtumarikkaampaa. Jes, viikonloppu edessä.

Viikonloppun osa lähti San Franciscoon mut mä jäin hosteille. Ärsyttää näin jälkikäteenku jätti sen väliin, enkä ees tiiä miksen lähtenyt sinne. Joten lätekää kaikille mahdollisille kaupunkivierailuille tai harmittaa jälkikäteen. Meil oli kyl tosi kiva viikonloppu hostejen kaa. Käytiin Santa Marias ettii Cowboy hattui ja leivottiin suomalaista pullaa. Sit sunnuntaina käytiin yhissä synttärijuhlissa ja oltiin sellasella retkeilyalueella viettämäs iltaa.
 



California dream
First step to California
Second week
Toivokaa mistä kirjoitan ens kerral
?

Jenna


4 kommenttia:

  1. Oon itse lähössä kielimatkalle Caliin ensvuonna ja asun isäntäperheessä. Ois kiva jos kirjoittaisit isäntäperheestä ja mitä kaikkea teitte yms? +viikonloppureissuista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihanaa et oot lähös Caliin, sul tulee niin huippu reissu. Ja juu voin tehä ens postauksen mun perheestä. :)

      Poista
  2. Ois kiva, jos voisit kirjottaa mitä ostelit ja millaset shoppailu mahollisuudet siellä on!

    VastaaPoista
  3. Jes, teen shoppailusta mahd. pian postauksen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista :)