sunnuntai 19. lokakuuta 2014

EF DANCE 2014

*Postaus on toteutettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa 

Hellou, hellou, hellou, hey hey hey!!!
Joka vuos ympäri maailmaa kielimatkalaiset tanssivat yhden ja saman biisin tahdissa. Jokaikinen EF kielimatkalainen osaa tän tanssin kohdemaasta riippumatta. Ja jos ei osaa sen opii viimeistään reunioissa. 

Kielimatkalla diskoja järjestetään kohdemaasta riippuen joko joka päivä tai kerran kaks koko reissun aikana. Maltalla disko järjestetään ilta-aktiviteettina lähes joka ilta, briteissä, muualla Euroopassa ja ausseissa diskoja on muutamana iltana viikossa. Disko on pakollinen aktiviteetti mutta yleensä siellä ei tarvitse olla kauaan ja voi saada liideriltä luvan tehdä jotain muuta.


Mä en olee mikään suurin disko-ihminen mutta sanonpa vaan että älä jätä diskoa väliin!! Siellä on niin mahtava fiilis ja kaikki tanssii uusimpien hittien tahdissa. Parhaat ihmiset ympärillä... parasta. Harmi että meillä oli diskoja vaan kaksi, toinen San Fransiscossa ja toinen universal studioilla. Molemmat kuuluivat maksulliseen retkeen eli jos ei ottanut kumpaakaan retkeä missasi kaikki diskot. Tää on tosi harmi sillä Californian asutola kurssilaisilla oli diskoja useana iltana viikossa. Miellä oli yks yhteinen disko asuntola kurssilaisten kanssa universal studioilla mutta meillä diskon loppu meni siihen kun kaikki itki ja hyvästeli toisiaan. 

Diskoissa on myös eri teemoja ja silloin pukeudutaan eri tyyleihin kuten pojat pukeutuu tyttöjen vaatteisiin ja toisipäin. Teemana voi myös olla Hawaji, vaahtobileet tai mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. 



Eli tällä kertaa disko postausta ja alla EF 2014 tanssi. Edeleen otan vastaan postaus toivomuksia ja komentoikaa. :)


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista :)